Evenementen

Altijd wat te beleven in de Kersenbogerd!

Beleef de gezellige kersentijd van vroeger! In de zomerperiode van half juni tot half augustus zijn de kersen rijp en volop verkrijgbaar in de landwinkel en op het terras 'De Kersenbogerd'. Neem plaatst op het terras tussen de kersenbomen om uit te rusten met een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij of geniet van onze heerlijke kersen.

Kinderen vermaken zich ondertussen op de trampoline of het springkussen. En met wat geluk kunnen ze ook kleine konijntjes of kuikentjes bewonderen. Daarnaast rijdt er een treintje door de kersenboomgaard, leuk voor jong en oud. Tijdens de kersentijd is er op zaterdag iedere week iets extra's te beleven, zoals muziek in de tent, een klein marktje en het Langerakse kamioenschap kersenpit spugen.

In de boomgaard van Pek wordt met veel passie, liefde en enthousiasme kersen geteeld! Kom daarom winkelen in de boomgaard! Kom proeven! Kom kijken!

'Mmm.. de kersen van Pek, dat zijn de lekkerste!'AGENDA


JUNI

Za 8 juni: 1e kersen zaterdag van het jaar!

Za 15 juni: Koop je Vaderdagcadeau

Za 22 juni: Vind je ons ook op de jaarmarkt in Hoornaar

Za 29 juni: Ga mee met de trein, kersen halen in de boomgaard!


JULI

Za 6 juli: Zelfpluk: pluk, proef en geniet!

Za 13 juli: Marktje en muziek in de tent!


Andere activiteiten volgen nog.


'Elke vrijdag en zaterdag iets extra's bij de koffie: heerlijk kersengebak van bakker Trappenburg met kersen van Pek (op=op).'