Evenementen


Altijd wat te beleven in de Kersenbogerd!


Beleef de gezellige kersentijd van vroeger! In de zomerperiode van half juni tot half augustus zijn de kersen rijp en volop verkrijgbaar in de landwinkel en op het terras 'De Kersenbogerd'. Neem plaats op het terras tussen de kersenbomen om uit te rusten met een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij of geniet van onze heerlijke kersen.

Kinderen vermaken zich ondertussen op de trampoline. En met wat geluk kunnen ze ook kleine konijntjes of kuikentjes bewonderen. Daarnaast rijdt er op zaterdag een treintje door de kersenboomgaard, leuk voor jong en oud. Tijdens de kersentijd is er op zaterdag iedere week iets extra's te beleven, zoals muziek in de tent, een klein marktje, zelfpluk, het Langeraks kampioenschap kersenpit spugen.

Buiten het kersenseizoen om probeert Landwinkel Pek elk jaar uit te breiden met het organiseren van activiteiten. In april rondom Pasen kunt u de kipcaravans bezichtigen en intussen ook genieten van de boomgaard, die rondom deze tijd volop in bloei zal staan. De kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht; en op zoek gaan naar echte Bogerd eieren.

In de boomgaard van Pek wordt met veel passie, liefde en enthousiasme kersen en ander fruit geteeld! Ook wordt er met veel liefde gezorgd voor de Bogerdkippen, zodat zij (h)eerlijke Bogerdeitjes voor u kunnen leggen. Kom daarom winkelen in de boomgaard! Kom proeven! Kom kijken!

'Mmm.. de kersen en de bogerdeitjes van Pek, dat zijn de lekkerste!'AGENDA


Za 19 juni: Koop je Vaderdag cadeau,

Za 26 juni: Eerste Kersenzaterdag!

Za 3 juli: Zelfpluk + kersentrein!

Za 10 juli: Zelfpluk

Za 17 juli: Zelfpluk/treintje door de boomgaard

Za 24 juli: Zelfpluk/Muziek in de middag

Za 31 juli: Zelfpluk

Za 7 augustus

Za 14 augustus

Za 21 augustus