Evenementen


Altijd wat te beleven in de Kersenbogerd!


Beleef de gezellige kersentijd van vroeger! In de zomerperiode van half juni tot half augustus zijn de kersen rijp en volop verkrijgbaar in de landwinkel en op het terras 'De Kersenbogerd'. Neem plaats op het terras tussen de kersenbomen om uit te rusten met een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij of geniet van onze heerlijke kersen.

Kinderen vermaken zich ondertussen op de trampoline of het springkussen. En met wat geluk kunnen ze ook kleine konijntjes of kuikentjes bewonderen. Daarnaast rijdt er een treintje door de kersenboomgaard, leuk voor jong en oud. Tijdens de kersentijd is er op zaterdag iedere week iets extra's te beleven, zoals muziek in de tent, een klein marktje en het Langerakse kampioenschap kersenpit spugen.

Buiten het kersenseizoen om probeert Landwinkel Pek elk jaar uit te breiden met het organiseren van activiteiten. In april rondom Pasen kunt u de kipcaravans bezichtigen en intussen ook genieten van de boomgaard, die rondom deze tijd volop in bloei zal staan. De kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht; en op zoek gaan naar echte Bogerd eieren.

In de boomgaard van Pek wordt met veel passie, liefde en enthousiasme kersen en ander fruit geteeld! Ook wordt er met veel liefde gezorgd voor de Bogerdkippen, zodat zij (h)eerlijke Bogerdeitjes voor u kunnen leggen. Kom daarom winkelen in de boomgaard! Kom proeven! Kom kijken!

'Mmm.. de kersen en de bogerdeitjes van Pek, dat zijn de lekkerste!'AGENDAAPRIL

Za 11 april (Pasen): 10-17 uur:

GECANCELED i.v.m. coronamaatregelen!

Open dag kipcaravans,

Speurtocht/Bogerd eieren zoeken!


MEI

Za 9 mei: Koop uw Moederdag cadeau

Woe 20 mei: Braderie in Nieuwpoort. GECANCELED

Za 23 mei: Streekparade in Hoornaar. GECANCELED

Woe 20 - za 23 mei Vierdaagse Alblasserwaard, op woe 20 mei loopt de 30 km fietsroute door onze Bogerd. GECANCELEDJUNI

Za 20 juni: Koop uw vaderdagcadeau!

Vrijdag 26 juni: Midzomermarkt Nieuw-Lekkerland. GECANCELED

Zaterdag 27 juni: Jaarmarkt, Hoornaar. GECANCELED


Verwachting

half juni t/m half augustus Kersentijd!

Andere activiteiten volgen nog.