Evenementen


Altijd wat te beleven in de Kersenbogerd!


Beleef de gezellige kersentijd van vroeger! In de zomerperiode van half juni tot half augustus zijn de kersen rijp en volop verkrijgbaar in de landwinkel en op het terras 'De Kersenbogerd'. Neem plaats op het terras tussen de kersenbomen om uit te rusten met een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij of geniet van onze heerlijke kersen.

Kinderen vermaken zich ondertussen op de trampoline of het springkussen. En met wat geluk kunnen ze ook kleine konijntjes of kuikentjes bewonderen. Daarnaast rijdt er een treintje door de kersenboomgaard, leuk voor jong en oud. Tijdens de kersentijd is er op zaterdag iedere week iets extra's te beleven, zoals muziek in de tent, een klein marktje en het Langerakse kampioenschap kersenpit spugen.

Buiten het kersenseizoen om probeert Landwinkel Pek elk jaar uit te breiden met het organiseren van activiteiten. In april rondom Pasen kunt u de kipcaravans bezichtigen en intussen ook genieten van de boomgaard, die rondom deze tijd volop in bloei zal staan. De kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht; en op zoek gaan naar echte Bogerd eieren.

In de boomgaard van Pek wordt met veel passie, liefde en enthousiasme kersen en ander fruit geteeld! Ook wordt er met veel liefde gezorgd voor de Bogerdkippen, zodat zij (h)eerlijke Bogerdeitjes voor u kunnen leggen. Kom daarom winkelen in de boomgaard! Kom proeven! Kom kijken!

'Mmm.. de kersen en de bogerdeitjes van Pek, dat zijn de lekkerste!'AGENDA
Meer info zaterdag 11 juli

I.v.m. de corona moeten en willen wij rekening houden met de 1,5 meter afstand. Hierdoor kunnen instructies/regels van de website afwijken van de instructies/regels die op de dag van de activiteit zullen gelden; omdat er tussendoor iets gewijzigd moet worden voor de veiligheid van u en ook van ons. Bedankt voor uw begrip!