ZATERDAG 4 juli 2020

Speurtocht/Wandeltocht & Zelfpluk


Speurtocht/wandeltocht

Geniet van een mooie speur-/wandeltocht langs de kersen, peren en Bogerd kippen. Ontdek op een leuke manier wat er allemaal gebeurd in en om de boomgaard van familie Pek. Naast de winkel staat er een kraam waar u, de route en de vragen van de speurtocht kan ophalen. De speurtocht/wandeltocht duurt ongeveer 30-45 minuten. Leuk en leerzaam voor jong en oud! De speur- en wandeltocht zijn gratis.

U kunt na de wandel-speurtocht nog heerlijk even nagenieten op het terras 'De Kersenbogerd' van een lekker kopje koffie met lekkers of van onze overheerlijke kersen. Voor de kinderen is er een trampoline aanwezig. Het springkussen is er dit jaar helaas niet, i.v.m. de corona.

Wij wensen u veel plezier!


Zelfpluk

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en u loopt in de kersenboomgaard en u plukt zelf en misschien wel samen of met uw (klein)kinderen uw eigen kersen. Wij zijn trots op onze kwaliteit kersen, en willen u graag laten beleven hoe leuk, lekker, leerzaam en ontspannend kersen plukken is. U kunt zich aanmelden bij de kraam, die naast de landwinkel staat. Het is van belang dat u de kersen zorgvuldig plukt om de boom en de kers niet te beschadigen, daarom krijgt u eerst plukinstructies van de kersenboer of van één van de kersenplukkers. U kunt een bakje bij de kraam kopen (eigen bakjes/zakjes zijn niet toegestaan). Wij wensen u veel plukplezier!

Aan de zelfpluk zijn kosten verbonden. U betaalt de zelf geplukte kersen per kilo, dit is dezelfde prijs als in de winkel.

Geen zin en/of tijd om zelf kersen te plukken?! Geen probleem, dan plukken wij met veel plezier uw kersen. U kunt ze kopen in de landwinkel of bij de boerderij automaat.


Zolang er voldoende rijpe kersen zijn en er rekening gehouden wordt met de 1,5 meter afstand, is de zelfpluk op zaterdag 4 juli van kersen bij ons mogelijk. Regels en instructies kunnen afwijken in de praktijk van wat er op de website staat geschreven, dit omdat er soms aanpassingen nodig zijn om te kunnen voldoen aan de 1,5 meter afstand, dit voor u, maar ook voor onze veiligheid. Bedankt voor uw begrip!


'Leuk, lekker, leerzaam en ontspannend!'