ZATERDAG 31 juli 2021

Laatste keer

Zelfpluk

Zelfpluk

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en u loopt in de kersenboomgaard en u plukt zelf en misschien wel samen en/of met uw (klein)kinderen uw eigen kersen. Wij zijn trots op onze kwaliteit kersen, en willen u graag laten beleven hoe leuk, lekker, leerzaam en ontspannend kersen plukken is. U kunt zich aanmelden bij de kraam, die naast de landwinkel staat. Het is van belang dat u de kersen zorgvuldig plukt om de boom en de kers niet te beschadigen, daarom krijgt u eerst plukinstructies van de kersenboer of één van de kersenplukkers. U kunt een bakje bij de kraam kopen (eigen bakjes/zakjes zijn niet toegestaan). Wij wensen u veel plukplezier!

Aan de zelfpluk zijn kosten verbonden. U betaalt de zelf geplukte kersen per kilo, dit is dezelfde prijs als in de winkel.

Geen zin en/of tijd om zelf kersen te plukken?! Geen probleem, dan plukken wij met veel plezier uw kersen. U kunt ze kopen in de landwinkel of bij de boerderij automaat.


Zolang er voldoende rijpe kersen zijn en er rekening gehouden wordt met de 1,5 meter afstand, is de zelfpluk van kersen bij ons mogelijk. Regels en instructies kunnen afwijken in de praktijk van wat er op de website staat geschreven, dit omdat er soms aanpassingen nodig zijn om te kunnen voldoen aan de 1,5 meter afstand, dit voor u, maar ook voor onze veiligheid. Bedankt voor uw begrip!


Kersentreintje door de boomgaard

Ga mee met het kersentreintje door de kersenboomgaard en krijg een korte rondleiding van de kersenboer. Geniet en verwonder je over de prachtige kersenbomen die vol hangen met mooie, grote kersen. Er zijn geen kosten verbonden aan de treinrit. Tot dan?

Update 29-7 treintje rijdt waarschijnlijk niet i.v.m. dat het in de boomgaard te nat is.


'Leuk, lekker, leerzaam en ontspannend!'