Overslaan en naar de inhoud gaan
Gezelligheid
bij de teler

Agenda 2024*

Het kersentreintje is nog onder voorbehoud i.v.m. de vele regenval

  • Vrijdag 19 juli: Zelfpluk 10-17 uur. Springkussen staat ook op!
  • Zaterdag 20 juli: Marktje 10-16.00, muziek 14-16.00, zelfpluk, springkussen en kersentreintje.

Op het marktje kan je o.a. oliebollen, kaas, cadeaus, honing, wijn kopen. Ook kan je van 10-14.00 een mooie glitter tattoo laten zetten. Ook wordt er wol gespind, prachtig om te zien! Het marktje is van 10-16.00. 

De muziek komt van 14-16.00. Geniet van de gezellige muziek met een lekker sapje en een kersengebakje van eigen kersen! Alles bij elkaar, een gezellige dag!

  • Zaterdag 27 juli:
  • Zaterdag 3 augustus:

Zelfpluk

Wil je je eigen kersen plukken? Dat kan! In de kersentijd organiseren wij meerdere zaterdagen van 10-17 uur waarbij het mogelijk is om zelf kersen te komen plukken. Een leuke bezigheid voor zowel jong als oud. Er zijn kosten verbonden aan deze activiteit.

Je krijgt een emmer om in te plukken. De kosten zijn 9 euro per kilo. Na het plukken worden de geplukte kersen gewogen en afgerekend. Minimale prijs is 9 euro (1kg kersen met emmer). Meerdere personen mogen in 1 emmer plukken. 

Activiteit is op eigen risico.

 

Kersentreintje

Wij hopen dat het kersentreintje vanaf 6 juli weer op zaterdag kan rijden. Het treintje rijdt tussen 10-12 en 13-17 uur. Ongeveer 2x per uur, indien nodig vaker. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Activiteit is op eigen risico.

 

Fruitigste dagen

Zaterdag 6 juli en zaterdag 13 juli.

Op beide dagen is er zelfpluk en indien het mogelijk is qua begaanbaarheid in de boomgaard dan rijdt ook het kersentreintje. Zie hierboven voor meer info.